MILORAD DODIK OD VEČERAS JE POČASNI GRAĐANIN JEDNOG GRADA: Po nagradu je poslao svog portparola

Povelje, zahvalnice i pohvale zaslužnim pojedincima i kolektivima dodijeljene su večeras na svečanoj akademiji povodom 4. februara, Dana opštine Mrkonjić Grad.

  • Vijesti

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 4

Članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku dodijeljena je večeras povelja Počasnog građanina opštine Mrkonjić Grad sa zlatnim simbolom opštine za izuzetna djela i doprinos razvoju opštine, a Rodoljubu Trkulji za izuzetna djela, javila je Srna.

Povelje, zahvalnice i pohvale zaslužnim pojedincima i kolektivima dodijeljene su večeras na svečanoj akademiji povodom 4. februara, Dana opštine Mrkonjić Grad.

Povelju u Dodikovo ime preuzeo je njegov savjetnik Radovan Kovačević, koji je svim građanima i rukovodstvu ove opštine prenio pozdrave člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda koji je bio spriječen da dođe večeras i preuzme priznanje.

Kovačević je poručio da je Mrkonjić Grad jedna od najstabilnijih i najusješnijih opština u Republici Srpskoj.

– Često čujemo za nekoga ko je uspješan da je počeo od nule, a Mrkonjić Grad 4. februara 1996. godine nije počeo od nule, počeo je iz debelog minusa u svakom smislu, što u ljudskom, finansijskom, infrastrukturnom. Međutim, Mrkonjić Grad je danas jedan od najboljih primjera u Republici Srpskoj – rekao je Kovačević novinarima.

On je istakao da je bilo potrebno mnogo rada, te da je bitno da su institucije Srpske uvijek bile na raspolaganju Mrkonjić Gradu i njegovim stanovnicima.

– Za to su i te kako zaslužni i današnji predsjedavjući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, koji je nekada bio načelnik ove opštine, ali i drugi načelnici koji su ranije vodili i danas vode opštinu – naglasio je Kovačević i dodao da će ova opština i u budućnosti imati značajnu podršku institucija RS.

Dobitnik povelje Rodoljub Trkulja istakao je da je nagrada za njega veliko iznenađenje i da je izuzetno zahvalan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...