VOJIN MIJATOVIĆ UKAZAO NA SKANDAL ŽELJKE CVIJANOVIĆ: "Ovo je novi udar na BiH, sastanak bez državne zastave u Ambasadi BiH u Švicarskoj"

"Evo još jednog odgovora zašto ne želimo pregovore dok traje udar na Ustavni poredak BiH", poručio je Mijatović.

  • Vijesti

  • 05. Feb. 2022  05. Feb. 2022

  • 13

Ambasador Bosne i Hercegovine u Švicarskoj Boro Bronza ponizio je državu od koje prima plaću, zbog čega je reagovao potpredsjednik SDP - a Vojin Mijatović. Za njega je neprihvatljivo da se ambasadori pojavljuju na sastancima bez zastave BiH.

"Ambasador Bronza danas sa zvaničnicima entiteta Republika Srpska. Naravno nema nigdje zastave BiH! Naravno svi ćute na to", poručio je Mijatović

Ovakvo ponašanje ambasadora, ali i političara iz RS-a za Mijatovića je samo još jedan dokaz da SDP vodi ispravnu i odgovornu državnu politiku, oslikanu u principijelnosti oko pregovora o Izbornom zakonu BiH.

"Evo još jednog odgovora zašto ne želimo pregovore dok traje udar na Ustavni poredak BiH", poručio je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...