ĐUKANOVIĆEVA SUPRUGA NA SEBI NOSI MALO BOGATSTVO: Odakle joj, pitao je Marko Milačić iz "Prava Crne Gore"

Iako prva dama Crne Gore, barem prema zvaničnim podacima dostupnim javnosti, zarađuje oko 900 eura mjesečno, očito joj nije bio problem da izdvoji 1.250 dolara za bluzu marke Louis Vuitton, kao i sako iste marke koji košta 3.600 dolara.

  • Regija

  • 10. Feb. 2022  10. Feb. 2022

  • 3

Lidija Đukanović, supruga crnogorskog predsjednika, prilikom nedavne posjete Grčkoj nosila je na sebi pravo bogatstvo. Samo sako i bluza koje obukla koštaju skoro 5.000 dolara, tvrde iz Prave Crne Gore Marka Milačića.

Iako prva dama Crne Gore, barem prema zvaničnim podacima dostupnim javnosti, zarađuje oko 900 eura mjesečno, očito joj nije bio problem da izdvoji 1.250 dolara za bluzu marke Louis Vuitton, kao i sako iste marke koji košta 3.600 dolara.

"Na fotografijama koje su objavljene na zvaničnom sajtu Predsednika Crne Gore možemo videti da je supruga predsednika i ovaj put odabrala ekstremno skupu odeću u vrednosti pet puta većoj od njene mesečne zarade. Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije, predsednik Crne Gore zarađuje mesečno oko 2.000 evra, a njegova supruga skoro 900 evra", napisao je Milačić na instagramu.

Konstatovao je da dok prosječan građanin mjesečno nema dovoljno novca da kupi osnovne namirnice i jedva sastavlja kraj s krajem, supruga predsjednika se bahati, umjesto da bude, kako kaže, primjer svim građanima.

"Đukanović je više puta u zadnje vreme dovodio u pitanje povećanje zarada u okviru projekta Evropa sad, a i ranije je imao ispade kada je davao izjave da je gorivo luksuzna roba", piše na Instagram profilu Milačića, a potpisuje Marina Vukalović iz njegovog pokreta.

Oni su pozvali Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kojim novcem Đukanovići sebi uspijevaju priuštiti skupe stvari.

(Kurir)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...