NA POMOLU VELIKI TRANSFER: Harry Kane bi uskoro mogao potpisati za Manchester United i ispuniti želju...

Naime, Mauricio Pochettino uveliko pregovara sa slavnim klubom sa Old Trafforda, a jedan od uslova njegovog dolaska jeste da mu uprava dovede Harryja Kanea.

  • Sport

  • 14. Feb. 2022  14. Feb. 2022

  • 0

Fudbaler Tottenhama Harry Kane mogao bi predstojećeg ljeta da napusti klub i preseli se u Manchester, piše britanski Telegraf.

Za razliku od prošle godine kada je za njega bio zainteresovan Manchester City, sada bi mogao da potpiše za United.

Naime, Mauricio Pochettino uveliko pregovara sa slavnim klubom sa Old Trafforda, a jedan od uslova njegovog dolaska jeste da mu uprava dovede Harryja Kanea.

Njih dvojica su uspješno sarađivala u Tottenhamu, a napadač je tada pružao daleko bolje partije nego danas. Razlog je nezadovoljstvo. Kane je prošlog ljeta želio da napusti Spurse i pređe u neki ambiciozniji klub gdje bi se borio za titulu i igrao u Ligi šampiona. Kako je City pokazao interesovanje, fudbaler se dogovorio sa njima o svemu, ali je Tottenham stopirao transfer.

Sada bi situacija mogla da bude drugačija jer je i klub iz Londona shvatio da mu ništa ne znači da na silu zadržava nezadovoljnog igrača i da on igra sa minimalnim interesovanjem.

Ostaje samo da vidimo hoće li Pochettino potpisati za United.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...