MILIONSKA INVESTICIJA NAJBOGATIJEG TUZLAKA: Kompanija Senada Džambića gradi tržni centar, benzinsku pumpu i veliku…

Potvrđeno je da se završetak gradnje i otvaranje objekta planira u rano proljeće.

  • Ekonomija

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 1

Izgradnja novog tržnog centra kompanija “Bingo” napreduje po planu. Nakon obavljenog razgovora sa investitorom, potvrđeno je da se završetak gradnje i otvaranje objekta u Čeliću planira u rano proljeće.

U tržnom centru Bingo planiran je restoran, igraonica i dodatni prateći sadržaj te veliki parking prostor.

U okviru ovog kompleksa planirana je i izgradnja hladnjače za otkup poljoprivrednih proizvoda kao i benzinska pumpa.

“Ulaganje kompanije poput Binga za općinu Čelić znači puno, prije svega bolji i brži investicijski razvoj, a također i veliki broj novog zapošljavanja osoba sa područja naše općine. Moram istaći da smo veoma zadovoljni timo što smo uspjeli privući ovako veliku i ozbiljnu komapniju,” izjavio je općinski načelnik Admir Hrustanović.

alt

alt

altalt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...