ĐOKOVIĆ SE POKAJAO: "To je bila užasna greška i procjena, volio bih da vratim vrijeme..."

Srbijanski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom "saslušanja u Melbourneu" i otkrio da su ga posebno razočarale kolege.

  • Sport

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 0

"Intervju koji sam dao za 'L`equipe', kada sam bio pozitivan, bio je užasna greška i procjena. Volio bih da mogu da vratim vrijeme i da to ne uradim", priznao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković u nastavku intervjua za BBC, koji je sinoć emitovan za britansko područje. 

"Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem 'L`equipe' kao jedan od najboljih sportskih medija na svijetu. Frank Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvijek sam imao odličan odnos s njim. Nisam želio da ga iznevjerim. Da li je trebalo da budem više oprezan? Da li je trebalo da ga obavijestim? Apsolutno", rekao je Đoković.

Srbijanski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom "saslušanja u Melbourneu" i otkrio da su ga posebno razočarale kolege.

"Osjetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumio sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australian Open", rekao je Đoković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...