GODINE SU SAMO BROJ: Bojana Gregorić Vejzović u glamuroznom izdanju za proslavu 50. rođendana (FOTO)

Bojana Gregorić Vejzović proslavila je svoj 50. rođendan. Na pragu šestog desetljeća života glumica oduševljava svojom pojavom, ali i mladenačkim duhom i energijom kojom zrači. Upravo takva je i slavljenička fotografija koju je glumica rođena u horoskopskom znaku vodolije objavila na Instagramu.

  • Žena

  • 18. Feb. 2022  18. Feb. 2022

  • 0

Mnogi se čude da Bojana Gregorić Vejzović ima 50 godina jer izgleda upola mlađe, a čini se da je i glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella pomalo u nevjerici zbog broja svojih godina.

"Pola stoljeća j…. te!", napisala je Bojana uz fotografiju koju je povodom 50. rođendana objavila na Instagramu. Mnogi su joj u komentarima čestitali okrugli rođendan te izrazili divljenje njenim mladolikim izgledom.

Outfit koji je izabrala za proslavu 50. rođendana dodatno je naglasio Bojaninu ljepotu i mladolikost. Glumica je odabrala satenski bijeli komplet s potpisom brenda eNVy room sastavljen od oversized blejzera, hlača palazzo kroja i crop-topa u obliku korzeta. Sjajnom slavljeničkom stajlingu dodatan dašak glamura dao je krupan zlatni nakit, viseće naušnice i ogrlica u obliku lanca, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...