NEVJEROVATNE SCENE IZ RUSIJE: Pomoćni trener izgubio živce pa nokautirao svoga šefa, pogledajte kako je sve završilo...

Igrači Jugre su priskočili i razdvojili svoje trenere, a sudija je prekinuo nakratko igru, dosudio tehničku grešku pomoćnom treneru, a suparnici su dobili slobodna bacanja.

  • Šareni svijet

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 0

U Rusiji je igrana košarkaška utakmica dvije univerzitetske ekipe. Jedna je ekipa Jugra, državni visokoškolski univerzitet iz grada Hanty-Mansijska, dok drugu ekipu ruski mediji uopće ne spominju. 

Bilo kako bilo, tačno 38 sekundi prije kraja, Jugra se pri rezultatu 78:78 uspjela odbraniti, a na njihovoj klupi rezervni igrači su pozdravili odbranu svojih kolega i spremili ih bodriti u napadu, ali njihovi treneri su se potukli.

Oleg Ten, pomoćni trener Jugre je udario kolegu, glavnog trenera Artjoma Olkova

Na video snimci je vidljivo da pomoćni trener nešto prigovara šefu, obojica sjede jedan pokraj drugoga, a onda je šefu "prekipjelo" i udario je kolegu. 

Igrači Jugre su priskočili i razdvojili svoje trenere, a sudija je prekinuo nakratko igru, dosudio tehničku grešku pomoćnom treneru, a suparnici su dobili slobodna bacanja. Tako je suparnik na koncu i pobijedio, 85:81. Ekipa Jugra je dan kasnije izbacila Olega Tena iz ekipe.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...