MILOJKO PANTIĆ 'OPALIO' VUČIĆA IZ VOLEJA: "On je najveće zlo srpskog naroda, i dan danas se hvali kako je pod Arkanovim vodstvom učestvovao u tučnjavi na Maksimiru 1990"

"Čujte, iako sam Srbin, moram istaknuti kako je Vučić najveće zlo srpskog društva i naroda. On je čisti huligan koji je ponikao u onoj rupetini na sjeveru Marakane. Vučić je bio pod komandom najvećeg kriminalca Evrope onog vremena Željka Ražnatovića Arkana", poručuje Pantić

  • Mini market

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 2

Milojko Pantić (75), bivši sportski komentator, posljednjih nekoliko godina žestok je protivnik politike predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Čujte, iako sam Srbin, moram istaknuti kako je Vučić najveće zlo srpskog društva i naroda. On je čisti huligan koji je ponikao u onoj rupetini na sjeveru Marakane. Vučić je bio pod komandom najvećeg kriminalca Evrope onog vremena Željka Ražnatovića Arkana", poručuje Pantić pa dodaje:

"I dan danas se hvali kako je pod Arkanovim vodstvom učestvovao u onoj legendarnoj tučnjavi u Maksimiru 1990. godine na utakmici Dinamo – Crvena zvezda. Vučić je, to prenesite svim Zadranima, i dalje huligan, nije se ništa promijenio", ispričao je Pantić.

Pantić je potvrdio kako je Vučić svojedobno bio i član Delija, ogranak Novog Beograda.

"Istina, rekli su mi momci s Novog Beograda, da nije mogao biti vođa navijača Novi Beograd, jer nije dostojan i da nije čovek za vođu", kazao je.

"Poslije je Vučić otišao u jedan kafić gde se okupljaju navijači Partizana, Grobari, htio se dokazati, ali prebili su ga 'kao vola u kupusu'! Poslije je Vučić lagao navijačima Zvezde i govorio : 'evo me,  pa ko bi to od vas imao m*da potući se s desetoricom Grobara', a Zvezdaši (delije) su njemu na to odgovorili: 'budalo jedna, tek sad si pokazao da nisi za vođu, koji si ti luđak'", ispričao je.

Pantić tvrdi da se ne boji likvidacije od strane Vučićevih špijuna.

"S Vučićem i njegovim pristašama nikada nisam imao poslovni odnos, nikakav deal, njima je samo važno da im ne diraš blagajnu, jer to su veliki lopovi, i lopovluk je njihov način vladanja", zaključuje za Antenu Zadar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...