ŠANSA ZA ZAPOSLENJE: Veliki Qatar Airways traži radnike u Bosni i Hercegovini

Kompanija je objavila da širi svoju mrežu s obzirom da se tržišni uslovi poboljšavaju.

  • Ekonomija

  • 19. Feb. 2022  19. Feb. 2022

  • 0

Jedan od vodećih aviokompanija na svijetu, Qatar Airways, traži kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini.
Krajnji rok za apliciranje je 28. februar. Osoblje koje bude primljeno, svoj novi dom pronaći će u Dohi, a očekuju ih putovanja širom svijeta.

Kompanija je objavila da širi svoju mrežu s obzirom da se tržišni uslovi poboljšavaju.

"Kako se tržišni uvjeti poboljšavaju i naša mreža raste, sada želimo povećati naš tim kabinskog osoblja, ambasadore Qatar Airwaysa u svijetu. U potrazi smo za visoko motiviranim pojedincima koji mogu pružiti naše legendarno gostoprimstvo i uslugu svjetske klase", navode iz kompanije, prenosi poslovni portal Biznisinfo.ba.

S pogodnostima najboljim u ovoj grani industrije i neusporedivim programima obuke, podržat ćete odjel za korisničko iskustvo stvaranjem nezaboravnih iskustava za naše putnike, dodaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...