VELIKA SVJETSKA AVIOKOMPANIJA ŠIRI POSLOVANJE U BiH: Qatar povećava broj letova za Sarajevo

Qatar će letove operirati do 29. septembra sa Airbusom A320.

  • Ekonomija

  • 03. Jan. 2024  

  • 0

Qatar će povećati broj operacija za Sarajevo idućeg ljeta. Kompanija će sa letovima krenuti 1. juna no ove godine će operirati 5 sedmičnih letova, jedan više nego prošle godine.

U julu mjesecu kompanija povećava broj letova na svakodnevne, umjesto pet sedmično koliko je operirala prošle godine.

U septembru kompanija će ponovo operirati pet letova sedmično.

Qatar će letove operirati do 29. septembra sa Airbusom A320. Ovo znači da će Qatar imati 1 do 2 leta više, te da će imati duže vrijeme operacija.

Ipak ostaje pitanje ako kompanija leti 5-7 letova sedmično u top sezoni, kako to da prije 1.juna i nakon 29. septembra ne leti bar 2 ili 3 sedmična leta, piše Zamaaero.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...