TONČI HULJIĆ OTKRIO DETALJE SVADBE HANE I PETRA: "Grašo je imao tri kuma, a on će imati čak tri mladenke..."

Poznati kompozitor ukratko je opisao kako je izgledala najvažnija večer njegove kćerke Hane.

  • Estrada

  • 20. Feb. 2022  20. Feb. 2022

  • 0

Tonči Huljić otkrio je šta se slušalo na vjenčanju godine njegove kćerke Hane i zeta Petra Graše te koga se najviše zezalo.

Poznati kompozitor ukratko je opisao kako je izgledala najvažnija večer njegove kćeri Hane. Huljić je rekao da nije bilo standardnog benda ili DJ-a, piše Jutarnji list.

Uprkos tome što je svadba vrvila muzičarima od kojih su i sami mladenci muzičari, Tonči je rekao da je svako bio DJ te su si puštali šta su htjeli u kojem trenutku. Također je otkrio da su se najviše puštali The Beatlesi.

Tonči o svadbi

Za medije je muzičar poručio: "Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset-četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak."

"Bio je to važan trenutak za cijelu našu porodicu", dodao je.

Kompozitor je otkrio da je najviše zafrkancije bilo na račun mladenkina brata Ivana Huljića.

S obzirom na to da je mladoženja Petar Grašo imao tri kuma, zaključili su da će Ivan, kojeg djevojke opsjedaju, na svom vjenčanju imati tri mladenke.

Zahvala medijima

Zatim je medijima poručio: "Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo".

"Sada je vrijeme da se okrenemo normalnom životu i svojim poslovnim obavezama. Nadam se da će taj interes za privatno sada skroz splasnuti", zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...