VASKOVIĆ O RAZLOZIMA STANIVUKOVIĆEVOG DEBAKLA NA IZBORIMA: „Formalni gradonačelnik Banje Luke bit će najmlađi politički penzioner u Republici Srpskoj, to je njegov kraj…“

"Ključna greška u svim Stanivukovićevim propalim planovima je što nije shvatio niti želio da prihvati, da građani Banjaluke 15.11.2020. godine nisu glasali za njega, već protiv Dodika i SNSD-a", piše Vasković.

  • Mini market

  • 22. Feb. 2022  22. Feb. 2022

  • 2

"Poodavno sam konstatovao da će Draško Stanivuković, formalni gradonačelnik Banjaluke, biti najmlađi politički penzioner u Republici Srpskoj.

Mogu samo dodati da je to neumitan kraj plitkoumne varalice koja je smatrala da svojim ispraznim, ali i toksičnim, adhok manipulacijama može prevariti kompletnu javnost, a jedino se on vrlo vrlo loše preračunao sa tim namjerama i nezaustavljivo klizi u dubine političke deponije. Na kojoj se već nalazi", piše na svom blogu Slobodan Vasković.

"Ništa bolje nije ni zaslužio, jer je njegov cilj bio da žrtvuje kompletnu opoziciju, primarno svoj matični PDP, ukoliko ne uspije da dobije nominaciju za predsjednika Republike Srpske. 

Spalio se na lomači sopstvenih bolesnih ambicija, koju je lično podložio.

Kvalifikacije jesu teške, ali i Stanivukovićevo kancerogeno djelovanje išlo je i, nažalost, još ide samo u prilog Režimu Istrebljivača sopstvenog naroda kojim rukovodi Milorad Dodik.

Njegov plan osvajanja nominacije od početka je bio plići od suvog potoka, a javnost, posebno u Banjaluci, brzo je prozrela nedostojnog fićfirića koji je umislio da su isprazne, banalne frazetine i još patetičniji istupi dovoljni da prevari javno mnjenje.

Potcijenio je građane do te mjere da je već prezren od njih.

Ključna greška u svim Stanivukovićevim propalim planovima je što nije shvatio niti želio da prihvati, da građani Banjaluke 15.11.2020. godine nisu glasali za njega, već protiv Dodika i SNSD-a", piše Vasković.

"Lažni Mesija uspio je prvih nekoliko mjeseci, zahvaljujući inerciji oduševljenja građana koji su slavili svoju veliku pobjedu nad SNSD-om, i da provuče nekoliko ispraznih manipulacija, ali kada je žar pobjede građana izgubio na snazi protokom vremena, počele su se uočavati velike rupe u političkim prnjama Stanivukovića.

Odmah je bilo jasno da će funkciju gradonačelnika obavaljati tajkuni, čije je tupo sredstvo, a on je krenuo u veliku kampanju za nominaciju za predsjednika Republike Srpske", piše između ostalog Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...