REAKCIJA AMERIČKOG PREDSJEDNIKA: Biden se oglasio o Putinovom napadu na Ukrajinu...

Rusija je jutros napala Ukrajinu.

  • Svijet

  • 24. Feb. 2022  

  • 1

Američki predsjednik Joe Biden osudio je vojnu akciju Rusije, nedugo nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin najavio vojnu akciju u Ukrajini.

“Molitve cijelog svijeta večeras su uz narod Ukrajine dok trpe ničim izazvan i neopravdan napad ruskih vojnih snaga. Predsjednik Putin odabrao je rat s predumišljajem koji će donijeti katastrofalne gubitke života i ljudske patnje. Samo je Rusija odgovorna za smrt i uništenje koje će ovaj napad donijeti, a Sjedinjene Države i njihovi saveznici i partneri će odgovoriti na ujedinjen i odlučan način. Svijet će Rusiju držati odgovornom"; stoji u Bidenovoj izjavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...