OBUĆINA SVE POSLOŽILA: "Vučić istovremeno i pod kamenom i u vazduhu" (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je bio glavna tema "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

  • Regija

  • 24. Feb. 2022  

  • 0

"Današnje vesti skoro da mogu u tri kategorije: vazduh, voda i zemlja. Predsednik je na dva mesta istovremeno - i pod kamenom i u vazduhu. Dok o Ukrajini ćuti, i ćutaće još 48 sati, u Španiji kupuje avione za prevoz ranjenika i vojnika. Čije ranjenike, u kom ratu - nije rekao", istakla je uredinca Jelena Obućina na početku "Pregleda dana" Newsmax Adria.

- Ali nije ni morao, jer njegova vizija je podizanje vojske iz pepela, objašnjava Stefanović, dobar poznavalac feniksovog puta i usput obavlja dužnost pljuvača Ponoša. Vučićeva vizija je ostvarivanje generacijskih snova, veli Tomislav Momorović koji čisti reke umesto Puzovića. Naše će reke biti toliko da ćemo iz njih moći da pijemo vodu. Jer džaba nam i uzlet i plate od 1.000 evra i sve drugo što nemamo, ako su reke našoj deci zagađenje - istaknula je Obućina i zaključila:

- Vala džabe sve, ako su podaci Zorane Mihajlović tačni. Njena vest je u kategoriji crne zemlje, ovoga puta ne zbog kopanja ruda, već položaja žena i devojčica. Svaka šesta u Pančevu ne ide noću sama, u Zemunu svaka četvrta nosi suzavac. I tako je i danju i noću, a najnesigurnije su kod kuće. Kod kuće će konačno biti i siguran i slobodan Miroslav Mišković. On je danas pravosnažno oslobođen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...