PUNA DVORANA U LIVNU: Proslava Dana nezavisnosti BiH u organizaciji...

Uz građane Livna prisutni su bili i predstavnici kantonalne i gradske vlasti, međunarodne zajednice i predstavnici udruženja građana.

  • Društvo

  • 02. Mar. 2022  02. Mar. 2022

  • 1

Akademija u povodu obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, na kojoj je sudjelovalo preko 100 sudionika, održana je u Livnu u utorak, 1. marta, u organizaciji Bošnjačke zajednice kulture (BZK) Preporod Livno.

Gost Akademije bio je bivši dekan fakulteta humanističkih nauka Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru Adnan Velagić, koji se u svom govoru o važnosti ovog datuma i historiji bosanske državnosti obratio prisutnima u publici, saopćili su organizatori.

Uz članove BZK Preporod Livno u programu Akademije nastupali su i članovi orkestra limene muzikbe Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Dinara, Medžlisa Islamske zajednice Livno, te članovi Osnovne muzičke škole "Franjo Vilhar" iz Livna.

Uz građane Livna prisutni su bili i predstavnici kantonalne i gradske vlasti, međunarodne zajednice i predstavnici udruženja građana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...