ISPRAVKA - EUFOR POJAČAVA SNAGE U BOSNI I HERCEGOVINI: Stiže novi konvoj oklopnih vozila prema Sarajevu; pogledajte njihov dolazak (VIDEO)

Raspoređivanja snaga će trajati do 8. marta

  • Vijesti

  • 06. Mar. 2022  14. Mar. 2022

  • 7

U Sarajevo je i danas stigla kolona EUFOR-ovih oklopnih vozila.

Očevici javljaju da je najmanje 10 oklopnih vozila, 8 kamiona i jedna cisterna na putu za bazu EUFOR-a u blizini Sarajeva.

Podsjećamo, prošle sedmice je u Bosnu i Hercegovinu stiglo 500 vojnika EUFOR-a. Novi vojnici će biti smješteni u kampu Butmir kod Sarajeva.

Raspoređivanja snaga će trajati do 8. marta i vojnici EUFOR-a će biti raspoređeni u ekscesnim područjima u BiH. Sve ove aktivnosti odvijaju se u skladu sa Općim okvirnim sporazumom za mir u BiH.

Pogledajte kako izgleda dolazak EUFOR-ovih vozila u Sarajevo!

Napomena:

Prvobitni naslov ovog članka glasio je "NATO POJAČAVA SNAGE U BOSNI I HERCEGOVINI: Stiže novi konvoj oklopnih vozila prema Sarajevu; pogledajte njihov dolazak" (VIDEO) On je promijenjen nakon analize Raskrinkavanja koja je ukazala na to da nije riječ o NATO-vim već o EUFOR-ovim snagama, što je u tekstu i pisalo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...