OBUĆINA VUČIĆA NAZVALA "SIJAČEM PANIKE": „Naš Tito, sa decom, ali bez štafete, bio je primoran….“

"Kako nije glasao hrabrošću, već strahom, da prikrije popuštanje, opet je nudio robne rezerve", kazala je Obućina.

  • Regija

  • 07. Mar. 2022  07. Mar. 2022

  • 2

"Prošle nedelje sejač panike konačno je uradio nešto dobro za Srbiju. Osudili smo agresiju Rusije u Ujedinjenim nacijama. Glasali smo za zdrav razum, ali protiv onoga što je sam Vučić govorio samo dva dana ranije. Naš Tito, sa decom, ali bez štafete, bio je primoran", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

"Kako nije glasao hrabrošću, već strahom, da prikrije popuštanje, opet je nudio robne rezerve. I sejanje panike moglo je da počne. Sa Vučićevih fotografija - na rafove za brašno, sa rafova za brašno - na pumpe za gorivo, sa pumpi za gorivo - na pultove menjačnica, a u stvari po najboljem kursu razmenila se na Beoviziji", kazala je Obućina i zaključila:

"U direktnom RTS prenosu narod je birao alternativu, žiri je birao alternativu. Konstrakta je, što bi se reklo, dobila na kvalitet i izlaznost. Promena, dakle, prija, može se izabrati dobro, a ima i ko. I šta ćete sad? Umete li, što bi rekli mladi, od 'vajba' da napravite 'hajp'", zaključila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...