POZNATI UKRAJINSKI RATNIK DOBIO PORUKU OD ĐOKOVIĆA: “Stako, kako si? Jesi li na ratištu, gdje je najbolje da pošaljem pomoć"

Bivši teniser nedavno je pohvalio ruske tenisere, Medvdeva i Rubljeva, te za njih rekao da su dobri dečki koji shvataju što se događa.

  • Sport

  • 07. Mar. 2022  07. Mar. 2022

  • 2

Serhij Stahovski postao je poznat širom svijeta 2013. kada je u drugom kolu Wimbledona izbacio Rogera Federera. Ovaj bivši teniser je početkom rata u svojoj Ukrajini priključio se odbrani svoje zemlje, a sada je otkrio šta mu je poručio Novak Đoković.

“Stako, kako si? Jesi li na ratištu? Mislim na vas, nadam se da će se sve uskoro primiriti. Molim te reci mi gdje je najbolje da pošaljem pomoć, finansijsku ili kakvu god”, napisao je Novak Đoković.

Bivši teniser nedavno je pohvalio ruske tenisere, Medvdeva i Rubljeva, te za njih rekao da su dobri dečki koji shvataju što se događa.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...