NE POJAVLJUJE SE U JAVNOSTI: Glasine o vlastitoj smrti demantirao je već nekoliko puta, evo kako danas izgleda Chuck Norris…

Legendarni glumac Chuck Norris u javnosti se rijetko pojavljuje i živi mirnim životom u Teksasu.

  • Show

  • 09. Mar. 2022  09. Mar. 2022

  • 1

Chuck Norris danas ima 83 godine i rijetko se pojavljuje u javnosti, a internetom su godinama kružile glasine o njegovoj smrti. Takve su glasine bile na vrhuncu trajanja pandemije COVID-19 kada se društvenim mrežama počela širiti vijest da je preminuo od komplikacija povezanih s virusom.

Ispostavilo se da je to bila šala, a bio je to još jedan slučaj širenja dezinformacija internetom. Iako se neutemeljeni naslovi o njegovoj smrti pojavljuju prilično često, Chuckove godine i njegova odsutnost iz javnog života učinile su te su glasine još uvjerljivijim.

Od njegove posljednje filmske uloge prošlo je gotovo 10 godina i to u filmu "The Expendables 2", a prije godinu je dana gostovao u epizodi serije "Hawaii Five-0". Može se vidjeti u ponekoj reklami, ali osim toga, više se ne pojavljuje, a za to ima dobar razlog.

Naime, 2017. godine, njegova supruga Gena oboljela je od misteriozne bolesti, za koju se ispostavilo da je zapravo reumatoidni artritis, a ljekari su joj tada ubrizgali kontrastno sredstvo koje sadrži gadolinij i to prije snimanja magnetskom rezonancom.

Gena se konačno oporavila u jednoj klinici u Nevadi, ali njen je suprug napustio Hollywood kako bi se brinuo za nju te podigao svijest o gadoliniju i njegovim mogućim nuspojavama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...