KRŠ I LOM U SVLAČIONICI: Tuča zvijezda PSG-a nakon debakla u Madridu...

Palo je i nekoliko udaraca prije nego što su se umiješali saigrači i prekinuli tučnjavu.

  • Šareni svijet

  • 10. Mar. 2022  10. Mar. 2022

  • 0

Zvijezde Paris Saint-Germaina stigli su na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida s prednošću 1:0 iz prvog susreta. Golom Kyliana Mbappea poveli su u ogledu na Santigao Bernabeuu, a potom primili tri gola od Karima Benzeme i ispali iz takmičenja. Očaj u svlačionici bogatog pariskog kluba rezultirao je tučnjavom igrača.

Prema navodima Marce, sve je započelo Neymarovom kritikom Gianluigiju Donnarummi zbog pogreške koja je prethodila Realovom golu za 1:1. Italijanski vratar odgovorio je Brazilcu, tenzije su porasle, a rasprava eskalirala. Palo je i nekoliko udaraca prije nego što su se umiješali saigrači i prekinuli tučnjavu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...