SVE SE ČULO U TV PRIJENOSU: Reprezentativac Bosne i Hercegovine opsovao majku protivničkom igraču

Sve se čulo u televizijskom prijenosu.

  • Sport

  • 10. Mar. 2022  10. Mar. 2022

  • 2

Partizan i Feyenoord igraju prvi meč osmine finala Konferencije lige, a rezultat nakon prvog poluvremena u Beogradu je 1:1.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin starter je u timu Partizana, a upravo je on akter jedne neobične situacije u finišu prvog poluvremena.

Saničanin je bio u duelu sa jednim igračem nizozemskog tima koji je bio nešto oštriji prema njemu i odgurnuo ga u reklamu, a kada je na istu pao defanzivac, iza koje je bio TV mikrofon, viknuo je: “Je*em ti mater”.

Sve se čulo u televizijskom prijenosu, čak je i komentator prokomentarisao: “Baš su blizu bili mikrofoni”, prenosi Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...