NOVI HOLIVUDSKI USPJEH BH. GLUMCA: Pogledajte najavu filma u kojem glumi Miraj Grbić sa Bradom Pittom (VIDEO)

Miraj Grbić glumi u filmu "Bullet Train" u kojem glavnu ulogu ima Brad Pitt, a objavljen je i službeni trailer.

  • Kultura

  • 10. Mar. 2022  10. Mar. 2022

  • 1

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", zadnjih godina gradi karijeru u Hollywoodu, a sada je snimio film s velikim Bradom Pittom.

Grbić je ostvario ulogu u akcijskoj komediji "Bullet Train" u kojoj, uz Pitta, glumi i Sandra Bullock, a režirao ga je David Leitch, koji stoji i iza filmova "Deadpool 2" i "Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw".

Priča prati petero ubica koji se sretnu u brzom vozu i otkriju da njihove misije imaju nešto zajedničko, a film je zasnovan na romanu japanskog autora Kotara Isake, navodi Dnevnik.hr.

Objavljen je i službeni trailer uz koji je najavljeno da film u kina stiže 15. jula 2022. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...