DODIK STRAHUJE OD SASTANKA U BRUXELLESU: "Tamo imamo ostrašćene zastupnike!" 

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas Srni da od sutrašnjeg sastanka sa zastupnicima Odbora Evropskog parlamenta za spoljna pitanja u Bruxellesu očekuje demokratsku i civilizovanu raspravu. 

  • Vijesti

  • 14. Mar. 2022  14. Mar. 2022

  • 6

Dodik je istakao da će dati šansu razgovorima da bi se razmijenili argumenti i objektivno razgovaralo o aktuelnim temama. 

On je rekao da je neprihvatljivo da zastupnici Evropskog parlamenta kao predstavnici političkih partija iz različitih zemalja olako ulaze u ocjene i diskvalifikacije, a da se prije toga nisu upoznali o stvarnim politikama i stvarnom stanju. 

"Tamo imamo ostrašćene zastupnike, koji niti su kada bili u BiH, niti šta znaju o njoj, ali bi htjeli da se uključe u definitivna rješenja sa stanovišta njegovih interesa držeći nama predavanja o tome kako treba da se ponašamo i šta da činimo",  rekao je Dodik. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...