SRAMOTNE SCENE NA OLD TRAFFORDU: Pogledajte šta se dogodilo treneru Atletico Madrida nakon što je sudija odsvirao kraj (VIDEO)

Navijačima domaćeg sastava poraz i nije najbolje sjeo, a nakon što su njihovi igrači izgubili na terenu United se propisno osramotio ponašanjem fanova nakon utakmice.

  • Sport

  • 16. Mar. 2022  16. Mar. 2022

  • 0

Atletico Madrid je s minimalnih 1:0 pobijedio Manchester United u Engleskoj i tako ga izbacio iz Lige prvaka s ukupnih 2:1 iz dvije utakmice. Za Atletico je zabio Renan Lodi u 41. minuti i rezultat se do kraja nije mijenjao pa je madridski sastav osigurao četvrtfinale elitnog takmičenja.

Navijačima domaćeg sastava poraz i nije najbolje sjeo, a nakon što su njihovi igrači izgubili na terenu United se propisno osramotio ponašanjem fanova nakon utakmice. Dok je trener gostujuće ekipe Diego Simeone išao prema tunelu za izlazak sa stadiona prema njemu je poletjelo sve i svašta.

Simeone je trčao prema svlačionici kao što to radi nakon svake utakmice, a prema njemu je poletjela hrpa boca i raznih drugih predmeta koje su pobacali navijači Uniteda bijesni nakon poraza svoje ekipe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...