PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI: Poznat datum dženaze porodilji Azri Bećirspahić i njenoj bebi

Policija pokrenula istragu u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

  • Hronika

  • 18. Mar. 2022  18. Mar. 2022

  • 0

U Bosanskom Petrovcu, dženaza Azri Bećirspahić rođenoj Ferizović i njenoj bebi obavit će se sutra, 19.3.2022. godine, poslije ikindije namaza (oko 15:20 h) ispred gradske džamije, a ukop odmah poslije u mezarlucima Didovići u Bosanskom Petrovcu.

Isti dan će u Bosanskom Petrovcu biti proglašen kao Dan žalosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko- sanskog kantona, po nalogu Tužilaštva USK, pokrenulo je istragu u vezi smrti mlade majke Azre Bećirpsahić (26) i njene bebe prilikom porođaja u Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...