"IDIOT, IDIOT, IDIOT...": Pogledajte poruku koju je klub iz Bundeslige poslao svome navijaču nakon što je pogodio sudiju...

Trenutak u kojem je sudija napadnut uhvaćen je kamerom.

  • Šareni svijet

  • 19. Mar. 2022  

  • 1

Nodometaši Bochuma su u 27. kolu Bundeslige ugostili Borussiju Mönchengladbach, koja je od 61. minute vodila 2:0 golovima Plee i Embola.

Nakon toga je, kako piše Bochum, jedan "idiot" upropastio utakmicu. Navijač domaćih je plastičnom čašom pogodio u glavu pomoćnog sudiju Christiana Gittelmanna. Trenutak u kojem je sudija napadnut uhvaćen je kamerom. Vidi se da se zateturao i pao, nakon čega je signalizirao glavnom sudiji Benjaminu Cortusu da je pogođen.

Cortus je prekinuo meč, a Bochum je ovako na službenom Twitteru opisao situaciju: "Neki idiot je bacio nešto na teren i pogodio pomoćnog sudiju. Utakmica je prekinuta. Nevjerovatno glupo i neodgovorno ponašanje kakvom nema mjesta na stadionu! Idiot, idiot, idiot. Nadamo se da je pomoćni sudija dobro."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...