FOLK PJEVAČICA I GRADONAČELNIK BANJE LUKE: Tanja Savić otkrila nove detalje odnosa sa Draškom Stanivukovićem

Pjevačica Tanja Savić danas slavi rođendan i tom prilikom uključila se direktno sa Kopaonika.

  • Estrada

  • 20. Mar. 2022  20. Mar. 2022

  • 0

Pjevačica i gradonačelnik Banje Luke sreli su se na Kopaoniku.

Pjevačica Tanja Savić danas slavi rođendan i tom prilikom uključila se direktno sa Kopaonika.

"Poželjela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvjesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i voljela bih da ništa ne radim tog dana", ispričala je.

Ovom prilikom otkrila je i da li joj je Draško Stanivuković čestitao rođendan, s obzirom na to da se mnogo spekuliše o njihovoj navodnoj emotivnoj vezi

"Čestitao mi je rođendan, nismo se vidjeli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvijek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na bijelom konju, ali obično dođe konj samo", otkrila je pjevačica u Premijeri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...