DRUŠTVENE MREŽE GORE: Sabina Ćudić od britanskog parlamenta zatražila sankcije Miloradu Dodiku, uslijedile su psovke i uvrede Gorice Dodik…

Fotografija i objava iz britanskog parlamenta izazvala je oštru reakciju Dodikove kćerke Gorice

  • Mini market

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 13

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je članica Naše stranke Sabina Ćudić objavila šta je ta stranka zatražila od britanskog parlamenta.

"Upravo završili sastanak u Parlamentu UK, sa lordom Jeremy Purvisom, iz odbora za međunarodnu politiku te ekspertima Ashdownovih Liberal-demokrata, partnera Naše stranke u BiH. Tražimo sankcije za Dodika, izbacivanje Rusije iz PIC-a, pojačano političko i vojno prisustvo u Bosni i Hercegovini", poručila je članica predsjedništva Naše stranke Sabina Ćudić.

Izvor: Društvene mreže

No ta je njena objava naišla na oštru reakciju Gorice Dodik.

„Plači, moli, vama pomoći nema… E, jadnice jadna, pa znate li nešto drugo sem da kao p*** hodate po svijetu i tražite od drugih da rješavaju probleme u vašoj državi“, poručila je u očaju kćerka Milorada Dodika.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...