INTERVJU ZA CNN: Ruska glumica osudila Putinovu invaziju na Ukrajinu uprkos tome što ga njen slavni otac podržava

Vladimir se, osim u ruskim filmovima, pojavio i u američkom filmu "Mission: Impossible - Ghost Protocol".

  • Show

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 0

Ruska glumica Maša Maškova je osudila Putinovu invaziju na Ukrajinu uprkos tome što ga njen otac Vladimir Maškov, koji je također glumac, strastveno podržava.

Vladimir se, osim u ruskim filmovima, pojavio i u američkom filmu "Mission: Impossible - Ghost Protocol". A u petak je održao govor na Putinovom skupu u Moskvi.

Maša, koja trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama, rekla je za CNN:

"Dešava se nezamislivo. Činjenica da ogroman broj Rusa, uključujući mog oca, vjeruje da je ovo nasilje opravdano mi slama srce."

Novinarka CNN-a Erin Burnett upitala je Mašu može li vjerovati da milioni Rusa ne znaju šta se dešava u Ukrajini zbog cenzure medija koja tamo vlada.

"Jučer sam telefonom razgovarala s ocem i, nažalost, uvjerila sam se da Rusi zaista nemaju pojma", rekla je glumica.

Vladimir je molio da se sa djecom vrati u Rusiju i bude "dobra" građanka. Želi da traži "oproštaj za izdaju i pomogne u borbi protiv ukrajinskih nacista".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...