GODINE SU SAMO BROJ: Niko ne vjeruje da poznata glumica ima 70 godina, počastila je fanove vrućom fotografijom...

Ona je jedna od onih žena koje svojim izgledom izazivaju divljenje.

  • Show

  • 07. Feb. 2024  

  • 0

Poznata američka glumica Christie Brinkley nedavno je napunila 70 godina, a povodom proslave rođendana počastila je fanove na Instagramu fotografijom u kupaćem kostimu. 

Ona je jedna od onih žena koje svojim izgledom izazivaju divljenje, a na svim njezinim fotografijama do izražaja dolazi mladoliko lice koje je gotovo bez bora, a tako je bilo i ovoga puta.

"Ovo su sedamdesete i nemate se čega bojati jer baš ovu godinu možete učiniti svojom omiljenom! Na vama je, u vašoj moći. Odaberite slavlje umjesto klonuća", napisala je Christie u opisu pa dodala:

"Znate šta vam je činiti, vježbajte i pravilno se hranite, koristite kremu za sunčanje i ne sjedite pod stropnim svjetlima! Budite znatiželjni, istražujte i krenite u avanture, samo ne zaboravite spakirati svoje zubne proteze. Ozbiljno, smijte se i volite svom snagom... I obećavam da će sedamdesete biti u redu!", poručila je ona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...