KAMPANJA LIDERA SNS-a ZAHVATILA I BOSNU I HERCEGOVINU: Šta će Vučićev bilbord u Zenici?

"Mir, stabilnost, Vučić" samo sa tekstom, a zatim nakon 30-ak sekundi i sa fotografijom Vučića na LED ekranu

  • Politika

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 4

Koliko su predstojeći izbori u Srbiji bitni aktuelnom predsjedniku Aleksandru Vučiću govori i to da se njegov predizborni plakat prikazuje i na jednom od LED ekrana u centru Zenice.

Na LED ekranu u neposrednoj blizini stadiona Bilino Polje, u centru Zenice, danas je počelo emitovanje predizbornog plakata Aleksandra Vučića, koji i na narednim izborima u Srbiji želi mandat predsjednika.

"Mir, stabilnost, Vučić" samo sa tekstom, a zatim nakon 30-ak sekundi i sa fotografijom Vučića na LED ekranu, koji je u Zenici postavila marketinška agencija.

Prema popisu stanovništva iz 2013. godine u Zenici je živjelo oko 2.400 osoba koje su se izjašnjavale kao Srbi, piše Klix.ba.

Ipak, reklama koja se vrti danas na LED ekranu zasmetala je nekolicini Zeničana koji su na društvenim mrežama iskazali nezadovoljstvo što se prikazuje predizborna poruka Vučića u Bosni i Hercegovini.

U proteklom periodu u Srebrenici organizovano masovno izdavanje dokumenata za dobijanje pasoša Srbije, kako bi mogli glasati na predstojećim izborima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...