KRATAK ODGOVOR IZ VELIKE BRITANIJE: Sabina Ćudić se oglasila nakon brutalnih napada Gorice Dodik….

Fotografija i objava iz britanskog parlamenta izazvala je oštru reakciju Dodikove kćerke Gorice.

  • Mini market

  • 23. Mar. 2022  23. Mar. 2022

  • 3

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je članica Naše stranke Sabina Ćudić brutalno izvrijeđana od Gorice Dodik.

Podsjetimo, fotografija i objava iz britanskog parlamenta izazvala je jučer oštru reakciju Dodikove kćerke Gorice.

"Upravo završili sastanak u Parlamentu UK, sa lordom Jeremy Purvisom, iz odbora za međunarodnu politiku te ekspertima Ashdownovih Liberal-demokrata, partnera Naše stranke u BiH. Tražimo sankcije za Dodika, izbacivanje Rusije iz PIC-a, pojačano političko i vojno prisustvo u Bosni i Hercegovini", poručila je članica predsjedništva Naše stranke Sabina Ćudić.

Nedugo nakon te objave oglasila se Gorica Dodik.

„Plači, moli, vama pomoći nema… E, jadnice jadna, pa znate li nešto drugo sem da kao p*** hodate po svijetu i tražite od drugih da rješavaju probleme u vašoj državi“, poručila je u očaju kćerka Milorada Dodika.

Nakon svega, komentar na napade Dodikove kćerke na društvenim je mrežama imala i Sabina Ćudić.

„Hvala za screenshotove, ali nemam vremena da se bavim glupostima između sastanaka. Sutra (danas, op. „SB“) Brisel“, poručila je kratko Ćudić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...