IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Holivudska glumica izgubila je 35 kilograma, paparazzi su je snimili u šetnji…

Na sebi je nosila sportske tajice i sportski grudnjak, a čini se da joj je bilo poprilično vruće pa je majicu napola skinula i pokazala rezultate drastičnog gubitka kilograma.

  • Show

  • 24. Mar. 2022  24. Mar. 2022

  • 0

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson izgubila je nevjerovatnih 35 kilograma nakon što je 2020. godine donijela odluku o zdravijem i kvalitetnijem načinu života.

41-godišnja Rebel zbog toga ne prestaje plijeniti pažnju gdje god da se pojavi, pa makar to bila šetnja ili trčanje Griffith Parkom u Los Angelesu gdje su je snimili paparazzi. Na sebi je nosila sportske tajice i sportski grudnjak, a čini se da joj je bilo poprilično vruće pa je majicu napola skinula i pokazala rezultate drastičnog gubitka kilograma.

REBEL WILSON PRIJE DRASTIČNOG GUBITKA KILOGRAMA (Foto: Profimedia)

Nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako je tajna njene vitke figure upravo šetnja, a ne sati provedeni u teretani na spravama. Ljekar kod kojeg je išla prije dijete i treninga rekao joj je da krene šetati, jer je to najbolji način za skinuti nakupljene kilograme, prenosi Daily Mail.

"Rebel, samo šetaj. To ne moraju biti naporni treninzi, ne treba biti previše intenzivno, samo da je konstantno šetanje po sat vremena dnevno. Tako mi je doktor savjetovao i toga sam se držala", ispričala je simpatična glumica.

REBEL WILSON DANAS (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...