ISPLIVALI DETALJI UBISTVA NAČELNIKA KRIM POLICIJE: Likvidacija plaćena 50.000 eura, evo šta je još tražio naručilac...

Bašić je ubijen 21. marta u prijedorskom naselju Pećani, kada je krenuo na posao u Policijsku upravu Prijedor.

  • Vijesti

  • 27. Mar. 2022  03. Apr. 2022

  • 3

Ubistvo načelnika kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića naručeno je za 50.000 eura, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Prema saznanjima tog portala, Dalibor Railić zvani Dugi iz Prijedora naručio je ubistvo , a likvidaciju je izvršio Aleksandar Miljatović.

Prema saznanjima Srpskainfo, Miljatović je u policiji detaljno ispričao kako je pripremao i izvršio ubistvo, te ko ga je angažovao da to uradi.

Railić se nalazi u pritvoru koji mu je odredio Sud BiH, a inspektori sumnjaju da se našao na slobodi kako bi našao način da ućutka Miljatovića.

Bašić je ubijen 21. marta u prijedorskom naselju Pećani, kada je krenuo na posao u Policijsku upravu Prijedor. Ubica mu je prišao sa leđa i ispalio hitac u potiljak glave..

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...