“VRIJEME JE, KAPITENU”: Barbarez objavio kakve poruke je dobio od bh. navijača

Barbarez je na Instagramu objavio poruke koje od petka dobija u svoj inbox.

  • Sport

  • 28. Mar. 2022  28. Mar. 2022

  • 1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine prolazi kroz jednu od najvećih rezultatskih kriza u svojoj kratkoj historiji, a kao “šlag na tortu” dožao je u petak poraz od Gruzije.

Gruzijci su u Zenici slavili sa 1:0 u prijateljskoj utakmici, a bijesni navijači zviždali su Zmajevima i tokom utakmice, ali i nakon nje.

Navijači silno žele da Bugarin Ivaylo Petev napusti klupu reprezentacije, pošto je i sam rekao da mu treba suditi po rezultatima, a naravno da većina javnosti i dalje na klupi priželjkuje legendarnog Sergeja Barbareza.

Barbarez je na Instagramu objavio poruke koje od petka dobija u svoj inbox.

“Sad nam trebaš kapitenu ko nikad”, “Vrijeme je, kapitenu”, “Majstore, radi šta znaš, ali spašavaj fudbal u BiH. Želim ti sve najbolje”, neke su od poruka koje je objavio Barbarez, prenosi SC Sport.

Podsjetimo, sutra Zmajeve čeka nova prijateljska utakmica, a na Biliinom polju gostuje Luksemburg.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...