KAKVO UBIJANJE U POJAM "HAPPY TV": Ćuta Jovanović Milomiru Mariću - "Dovodiš u studio Vučeliće, Bokane i druge huškače da nas ponovo hvataju i tjeraju u rat protiv naših komšija"(VIDEO)

"Ti ćeš sutra kad neko drugi dođe na vlast hladno krenuti da pljuješ Vučića. Onoga koga sada obožavaš. Nikakav tebi problem nije da sutra sve najbolje govoriš o meni i o opoziciji, a sve najgore o Vučiću"

  • Regija

  • 29. Mar. 2022  29. Mar. 2022

  • 8

Aleksandar Jovanović Ćuta, ekološki aktivista koji na predstojeće izbore u Srbiji izlazi na listi građansko-liberalne koalicije "Moramo", gostujući u Jutarnjem programu "Happy TV" napravio je nezapamćen show i očitao lekciju zgranutom voditelju Milomiru Mariću kakvu ovaj vjerovatno nikada u svojoj karijeri nije doživio.

"Ko za mene govori da sam strani plaćenik? Ona što je svoje dupe smjestila u Jovankinu vilu. Ana Brnabić. Ni manje, ni više, nego u Jovankinu vilu. Lako je iz Jovankine vile prozivati sirotinju kojoj se otima voda, zemlja i struja", kazao je Ćuta Jovanović dok ga je voditeljski dvojac pokušavao prekinuti.

U jednom trenutku Jovanović se obratio voditelju Milomiru Mariću: 

"Ti ćeš sutra kad neko drugi dođe na vlast hladno krenuti da pljuješ Vučića. Onoga koga sada obožavaš. Nikakav tebi problem nije da sutra sve najbolje govoriš o meni i o opoziciji, a sve najgore o Vučiću". Na Marićevo pitanje šta Vučić ima sa njim, uslijedio je odgovor:"Pa sinoć si bio sa njim, stalno si sa njim, više vremena provodiš sa Vučićem nego u svojoj kući".

Ćuta Jovanović je rekao da su savjetnici Aleksandra Vučića, Tony Blair i Gerhard Schröder, ljudi koji su bombardovali Srbiju. "Pa što, bre Mariću, ne pitaš Vučića: Čovječe, ko te to savjetuje, umjesto što prozivaš mene za Violu von Cramon" (evroparlamentarku iz Njemačke, članicu "Zelenih").

"Ti se, Mariću, zalažeš za mir, a prije mene u studiju ti je gostovao čuveni Vučela (Milorad Vučelić, op. SB) koji je bio direktor RTS-a. Taj nas je pozivao na Vukovar, pa su mene i moju generaciju noćima lovili vojni policajci i tejrali nas na Vukovar. I šta sad imamo od toga? Vučela nas je pozivao da idemo da branimo svete srpske zemlje. Danas ti isti govore da trebamo da branimo Srbiju i ponovo nas huškaju u rat sa ljudima sa kojima smo 70 godina živjeli i istoj zemlji. "

Zbunjeni, pogubljeni voditelj Marić upitao je Jovanovića ko to ljude huška u rat, na šta je ovaj odgovorio: "Ti, koji ih dovodiš u svoje emisije. Kao onaj (Dragoslav) Bokan koji ovdje prebrojava ljude - ko je Rumun, ko nije - proziva ih po nacionalnoj osnovi. Daj, bre, pusti više, prekinite to da radite", kazao je pored ostalog  Aleksandar Jovanović Ćuta u Jutarnjem programu srbijanske "Happy TV". 

(SB / Happy TV)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...