FUDBALER VELEŽA OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE MALOLJETNICE: Kantonalni sud u Mostaru mu odredio jednomjesečni pritvor

Pritvor je osumnjičenom određen iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, budući da se radi o stranom državljaninu, saopćeno je iz Kantonalnog tužilaštva.

  • Hronika

  • 30. Mar. 2022  30. Mar. 2022

  • 0

Na prijedlog Kantonalnog tužilaštva HNK Mostar, Kantonalni sud u Mostaru je odredio jednomjesečni pritvor državljaninu Obale Bjelokosti B. S. J. (2003) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "silovanje".

Pritvor je osumnjičenom određen iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, budući da se radi o stranom državljaninu, saopćeno je iz Kantonalnog tužiteljstva.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 24.3.2022. godine počinio kazneno djelo silovanje nad maloljetnom osobom.

Kantonalnog tužiteljstvo i Sektor kriminalističke policije MUP-a HNK poduzimaju i druge istražne radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...