ĆUTA UĆUTKAO MARIĆA: „Uživao sam što sam rekao istinu u leglu razvrata…“

Iako je u par navrata izgledalo da će doći do ozbiljnijeg sukoba između predstavnika koalicije "Moramo" i voditelja emisije, Jovanović kaže da je bio spreman na to.

  • Regija

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 0

Dan nakon burnog gostovanja na televiziji Happy i oštrih riječi upućenih glavnom uredniku ove televizije Milomiru Mariću, prvi na listi za parlamentrane izbore koalicije "Moramo" Aleksandar Jovanović Ćuta za Nova.rs kaže da se unaprijed zahvaljuje na svakom sljedećem pozivu prorežimskih medija.

"Mariću i svima njima treba sasuti istinu u oči svakom prilikom, kad god mi se ukaže prilika da to uradim neću je propustit", navodi Jovanović.

Naime, Ćuta je gostovao u jutarnjem programu televizije Happy koji je vodio Milomir Marić. U burnoj atmosferi, Ćuta je prozvao i premijerku Srbije Anu Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića, ali i samog Marića.

“Ti ćeš sutra, kad neko drugi dođe na vlast, ladno ovde početi da pljuješ Vučića”, rekao je, između ostalog Ćuta Mariću.

Iako je u par navrata izgledalo da će doći do ozbiljnijeg sukoba između predstavnika koalicije "Moramo" i voditelja emisije, Jovanović kaže da je bio spreman na to.

"Nije me ništa preterano iznerviralo, uživao sam što sam imao priliku da u tom leglu razvrata i rasadniku mržnje dam priliku gledaocima te televizije da čuju nešto drugačije, da čuju istinu", kaže Jovanović za "Nova.rs".

Na pitanje da li opozicija treba da prihvata gostovanje na režimskim televizijama kaže:

"Nek svako proceni. Moje mišljenje je da je pametno i Mariću i svima njima sasuti istinu u oči svakom prilikom. Kad god mi se ukaže prilika da to uradim neću je propustiti. Zato se unapred zahvaljujem na sledećem pozivu za gostovanje i na Pinku i na Hepiju i na RTS-u", kaže Jovanović i zaključuje:

"Na stranu i Marić i taj užas. Da postoji zakon u ovoj zemlji koji se poštuje i da REM radi svoj posao nikada ne bi bilo ni Hepija ni Pinka. Ali pošto imamo to što imamo građani sami treba da odluče i imaju priliku za to 3. aprila. Ko hoće da živi u svetu Pinka, Milomira Marića i Željka Mitrovića, onda neka glasaju za Vučića. Ko to neće glasat će za 'Moramo'. Naša obaveza je da to nestane", zaključuje Jovanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...