SUKOB BIVŠEG DIREKTORA HITNE POMOĆI I OPĆINSKOG VIJEĆNIKA: Adem Zalihić i Bajro Biber potukli se u sarajevskom kafiću

Do fizičkog obračuna je došlo u prostorijama caffe slastičarne koja se nalazi u sklopu zgrade Općine Novi Grad.

  • Hronika

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 1

Kako Klix.ba saznaje, danas u popodnevnim satima došlo je do fizičkog sukoba u kojem su učestvovali bivši direktor Hitne pomoći Sarajevo Adem Zalihić i općinski vijećnik u sarajevskoj Općini Novi Grad Bajro Biber.

Do fizičkog obračuna je došlo u prostorijama caffe slastičarne, koja se nalazi u sklopu zgrade Općine Novi Grad.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva su potvrdili da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojem su učestvovale dvije osobe.

Prema nekim informacijama, već duži vremenski period traje sukob između ove dvije osobe, a sve je kulminiralo današnjim fizičkim obračunom.

Njih je navodno razdvojilo osoblje ugostiteljskog objekta, a pozvana je i ekipa Hitne pomoći.

Zalihić tvrdi da ga je Biber napao, odnosno da mu je prišao i udario ga šakom u glavu, u predjelu desne sljepočnice i desnog uha i počeo ga vući, prijetiti i psovati mu.

S Biberom nismo uspjeli stupiti u kontakt, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...