MOURINHO ZAPREPASTIO NOVINARE: "Bio si agresivan i vrlo žestok na radiju, a kad dođeš ovdje usereš se ispred mene..."

Portugalski trener na klupi Rome ponovo je u centru pažnje.

  • Sport

  • 03. Apr. 2022  

  • 0

Trener Rome Jose Mourinho na konferenciji za medije uoči nedjeljnog dvoboja sa Sampdorijom još jednom se obračunao s novinarima. Ovaj put je njegova meta bio Alessandro Austini, novinar koji ga je kritizirao na radiju, a zatim je na presici postavio novo pitanje.

"Očekivao sam puno žešće pitanje od tebe. Čuo sam te na radiju jučer, bio si puno agresivniji, puno si više kritizirao, bio si žešći. Nisam očekivao ovako lako pitanje. Došao sam do zaključka da si vrlo agresivan i vrlo žestok na radiju, a kad dođeš ovdje se usereš ispred mene", rekao mu je Mourinho.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...