JEZIVI ZLOČIN RUSKIH OKUPATORA: Ubijena ukrajinska gradonačelnica. Mučki su ubili nju, sina i muža i bacili ih u jamu...

Četvrto tijelo još nije identificirano.

  • Vijesti

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 3

Gradonačelnica Motižina, koji se nalazi 50 kilometara od Kijeva, ubijena je u klasičnoj egzekuciji, zajedno za suprugom i sinom, rekao je stanovnik za Associated Press.

AP: Ubijena ukrajinska gradonačelnica. Streljali su nju, sina i muža i bacili u jamu

Kako piše Associated Press, Olha Sukenko i njena porodica prema tome su streljani i bačeni u jamu u šumu iza tri kuće u kojima su spavali ruski vojnici. Četvrto tijelo još nije identificirano.

Bilo je prijavljeno da su gradonačelnicu i njenu porodicu Rusi oteli 23. marta i odveli u nepoznatom smjeru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...