ĆUTA POZVAO NA DEMONSTRACIJE: "RIK je riknuo, strpite se do sutra, svaki glas ćemo braniti na ulici..."

„Rik je riknuo, privatna firma nam daje rezultate“, kazao je Jovanović osvrćući se na to da je RIK saopćio da će prve rezultate objaviti tek danas.

  • Regija

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 0

Prvi na parlamentarnoj listi koalicije Moramo Aleksandar Jovanović Ćuta u izjavi za Nova.rs poručio je građanima:

„Rik je riknuo, privatna firma nam daje rezultate“, kazao je Jovanović osvrćući se na to da je RIK saopćio da će prve rezultate objaviti tek danas.

Zatim je upitao: “Jeste zadovoljni sa 4 i nešto posto?“.

Zatim je dodao:

"Strpite se do sutra (danas op. "SB"), ali branit ćemo svaki glas na ulici".

Rekao je da govori u ime Ekološkog ustanka.

" Sačekaćemo da RIK sutra oživi, da vidimo koliko je ljudi izašlo i kako je ko glasao. Ukoliko budu razotkriveni, a biće da jeste, branićemo svaki glas na ulici. Pozivam ljude da budu strpljivi do sutra, ali budite spremni što se Ekološkog ustanka tiče vidimo se na ulici", rekao je Jovanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...