"ERDOGAN JE IZETBEGOVIĆEV KUM, BAKIRA ZOVE BRATOM...": Burne reakcije na društvenim mrežama nakon vijesti iz Srbije...

Komentar na prodaju Bayraktara Srbiji na društvenim mrežama komentirali su Ivana Marić i Erol Avdović.

  • Mini market

  • 11. Apr. 2022  11. Apr. 2022

  • 23

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio nabavku borbenih bespilotnih letjelica iz Turske.

"Erdogan je Izetbegovićima kum. Erdogan Bakira zove bratom. Bakir Erdogana zove svojim posjednikom. Bakir govori da Srbija predstavlja sigurnosnu prijetnju BiH. Erdogan, Bakirov kum, brat i predsjednik, jača srpsku vojsku tako što Vučiću šalje borbene letjelice. Logično, zar ne", poručila je politička analitičarka Ivana Marić.

Slika

Komentar na prodaju Bayraktara Srbiji na društvenim mrežama dao je i bh. izvjestitelj iz New Yorka Erol Avdović.

"Vučić od turskog predsjednika tražio da Turska proda dronove 'Bayraktar' Srbiji. Šta Vučić namjerava gađati i koga? Je li to opet neko defanzivno oružje? Naravno, sve pitanja. A šta bi drugo, jer Bosna se doista mora braniti", poručio je Avdović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...