PREMALI BIKINI OTKRIO BUJNE OBLINE: Niko ne vjeruje da je slavna glumica duboko zagazila u šestu deceniju života…

"Kako je moguće da imaš više od 50 godina? Kakvo tijelo, Nevjerovatna si", neki su od komentara.

  • Show

  • 14. Apr. 2022  14. Apr. 2022

  • 2

Holivudska glumica Elizabeth Hurley iznenadila je obožavatelje najnovijom fotografijom koju je podijelila na svom profilu na Instagramu i pokazala zavidnu liniju.

Elizabeth (56) pozirala je u plavom bikiniju koji je istaknuo njen bujni dekolte, i to na egzotičnoj lokaciji čiji naziv nije otkrila.

"Pronašla sam ove veličanstvene morske zvijezde, žive, ali nasukane na plaži, sada su se sretno vratile na dno mora", napisala je Elizabeth uz objavu i pohvalila se svojim dobrim djelom.

"Kako je moguće da imaš više od 50 godina? Kakvo tijelo, Nevjerovatna si", neki su od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...