SEKS BOMBA I NA PRAGU SEDME DECENIJE: Slavna glumica na zabavi mamila uzdahe, uz nju je bio njezin…

U srebrnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom na nozi

  • Estrada

  • 12. Mar. 2024  

  • 0

Elizabeth Hurley, glumica koja je bila prava seks-bomba 90-ih, bila je jedna od brojnih poznatih gostiju na zabavi nakon dodjele Oscara.

U srebrnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom na nozi Elizabeth je još jednom pokazala svoje raskoši i u 59. godini, no pozornost je ipak ukrao neko drugi.

Naime, glumici je društvo pravio njen sin Damian Hurley. Mama i sin zajedno su pozirali, a svi su gledali u ovog 21-godišnjeg mladića koji se rijetko pojavljuje s poznatom mamom u javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...