STRAVIČNA NESREĆA KOD SARAJEVA: U sudaru autobusa i automobila poginula jedna osoba

Policijski službenici osiguravaju mjesto nezgode, te je o svemu upoznat i dežurni tužilac Tužilaštva KS, rukovodi uviđajem, saopćeno je iz MUP-a KS.

  • Hronika

  • 14. Apr. 2022  

  • 0

Jedna osoba smrtno je stradala u sudaru autobusa i putničkog vozila u sarajevskoj ulici "Safeta Zajke" u općini Novi Grad. 

Policija Kantona Sarajevo (KS) je o tome obaviještena u 15.05 sati, nakon čega su mjesto događaja izašli policijski službenici Uprave policije MUP-a KS i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS, čiji ljekar je konstatovao smrt vozača putničkog vozila.

Policijski službenici osiguravaju mjesto nezgode, te je o svemu upoznat i dežurni tužilac Tužilaštva KS, rukovodi uviđajem, saopćeno je iz MUP-a KS.

Na spomenutom lokalitetu potpuno je obustavljen saobraćaj u oba smjera (u Rajlovcu kod hotela Exclusive), te je angažovan određen broj policijskih službenika na širem području, radi regulisanja i preusmjeravanja saobraćaja.

Više informacija bit će poznato nakon što uviđaj bude u potpunosti završen, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...