MLADIĆ IZ SUSJEDNE ZEMLJE TRAŽI POSAO U HRVATSKOJ KAKO BI PLATIO POSLJEDNJU GODINU ŠKOLOVANJA: Njegov oglas je oduševio sve

Imam dobro znanje iz informatike, tečno govorim engleski jezik i poznajem osnove komuniciranja na ruskom i turskom jeziku. Svi poslovi osim konobarenja dolaze u obzir.

  • Regija

  • 15. Apr. 2022  15. Apr. 2022

  • 0

Oglas mladog crnogorskog državljanina postavljen u grupi "Tražim - Nudim Posao - HRVATSKA i EU" izazvao je poprilično zanimanja.

"Lijep pozdrav. Tražim posao u Hrvatskoj za period od sedmog do desetog mjeseca. Završna sam godina fizioterapije, dosadašnje radno iskustvo imam kao recepcioner u kompleksu apartmana u Budvi, radnik u rent-a-car agenciji, maser, vozač B kategorije, turisticki vodič, video i foto editor, radnik za dnevnicu na građevini.

alt

Imam dobro znanje iz informatike, tečno govorim engleski jezik i poznajem osnove komuniciranja na ruskom i turskom jeziku.

Svi poslovi osim konobarenja dolaze u obzir.

alt

Crnogorski sam državljanin, sportaš, pedantan, discipliniran i predan poslu...

Srdačno - napisao je taj dečko, navodeći dalje u komentarima da mu novac treba kako bi finansirao posljednju godinu faksa, piše Slobodna Dalmacija.

"Oglas sam i postavio kako bih zaradio za posljednju godinu studija. Možda postoje poslodavci koji bi mi sad pružili priliku kako bih se onda nakon studija vratio njima. U svakom slučaju, bilo koje iskustvo je dobrodošlo, posebno ako je u hotelima i toplicama napisao je mladić i priložio iscrpnu biografiju i fotografiju.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...