DRAMA KOD MAKARSKE: Spašavali djevojke iz podivljalog mora… (VIDEO)

Prava drama odvijala se na kilometar od makarske obale.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2022  

  • 0

Na oko 1000 metera od obale Makarske kod svjetionika Sveti Petar, jučer u poslijepodnevnim satima na dasci za surfanje ostale su zarobljene dvije djevojke. Zbog jake bure nisu mogle na kopno.

"Zovem prijatelja Marija Prnjaka, i nas tri, Marijo, Goran Vranješ, i ja u 17:08 isplovljavamo privatnim brodom. U 17:17 dvije su maloljetne osobe već bile na brodu i spašene iz podivljalog mora. Dok smo se vraćali u luku organizirao sam Hitnu pomoć koja je cure skupila jer su već bile pothlađene i imale su hipotermiju", ispričao je Marin Puharić za Dnevnik.hr.

Hitna je djevojke u Makarskoj preuzela u 17:25. Pretpostavlja se kako su djevojke iz Češke.

Video možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...