RAZVEDI ME - ZAVEDI ME: Zgodna manekenka koju povezuju sa reprezentativcem Hrvatske rodila dijete, objavila fotografiju na Instagramu..

Posljednja objava daje naslutiti da je stigla prinova, a Kaja je znakovito isključila mogućnost komentara ispod fotografije.

  • Show

  • 18. Apr. 2022  18. Apr. 2022

  • 0

Kaja Vidmar, najpoznatija slovenska manekenka, u posljednje vrijeme na svom je Instagram profilu objavila fotografiju bebe na sam Uskrs, u kasno nedjeljno poslijepodne. Kaja koju već neko vrijeme povezuju s hrvatskim fudbalerom Šimom Vrsaljkom, proteklih dana objavljuje fotografije kojima komunicira iščekivanje bebe i pripreme za rođenje.

Posljednja objava daje naslutiti da je stigla prinova, a Kaja je isključila mogućnost komentara ispod fotografije. Nagađanja da je slovenska manekenka u vezi s hrvatskim fudbalerom traju već nekoliko mjeseci, no nijedno od njih dvoje zasad vezu ne potvrđuje.

Ni Kaja ni Šime u medijima ne iznose detalje privatnog života, a Vrsaljko se nedavno razveo od prve supruge Matee s kojom ima dijete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...